Qmagic

Einsteinweg 12
3404 LJ IJsselstein
Klik hier voor het telefoonnummer
What's in IT for you?

Werken bij Qmagic

Bij Qmagic ga je aan de slag met mooie opdrachten op het gebied van servicedesk, werkplekbeheer en fieldservice. En best bijzonder: bij ons krijg je alle kans te ontdekken waar je talenten en interesses liggen. Ook kun je doorstromen naar Centric, waar je vervolgopleidingen en trainingen kunt volgen. Zo word je stap voor stap een expert in jouw vakgebied!

Wij zijn Qmagic

Wij helpen starters (en ICT-ers met enige ervaring) met een MBO-3 of MBO-4 diploma aan IT-opdrachten in hun woonregio. Hierbij kijken we vooral naar jouw persoonlijkheid en motivatie en minder naar de technische vereisten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat technische inzichten aan te leren zijn en kunnen starters hierbij ondersteunen en begeleiden. Ook bieden we hen een vertrouwde omgeving waarin zij zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Wij bieden interessante IT-opdrachten bij opdrachtgevers in het hele land.

Springplank naar Centric

Qmagic is onderdeel van Centric, het grootste niet-beursgenoteerde IT-bedrijf van Nederland. Als starters die ambitie hebben, helpen we hen door te stromen naar deze organisatie. Daar kunnen zij uitgroeien tot expert in hun vakgebied. Op die manier staat Qmagic aan het begin van een mooie carrière in de IT.

Bekijk onze vacatures

Waarom Qmagic?

Opleiding & certificering

Qmagic is het startpunt van jouw ontwikkeling als IT-professional.

Doorgroeimogelijkheden

Qmagic is onderdeel van Centric. Hierdoor zijn er veel kansen om door te groeien.

Marktconform salaris

Bij Qmagic heb je gewoon een goed betaalde baan. Auto van de zaak? Dat is ook mogelijk!

Begeleiding

Bij Qmagic word je persoonlijk begeleid, kijken we samen naar jouw kwaliteiten en wie jij bent als mens. Zo bouwen we samen aan jouw carriere.