Active

Verlaat 9
3861AA Nijkerk
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

De leukste baan
vind je bij active

Over Active

Wij zijn active en ons werk = jouw werk! Wij zijn er voor jou en ondersteunen jou in de zoektocht naar een nieuwe job! Active staat voor een persoonlijke, out of the box en professionele aanpak! Wij stellen je voor aan gave opdrachtgevers waar jij direct op contract kan komen. Heb jij liever een tijdelijke baan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn active en wij zijn er voor jou!

Stap 1

Intake

Loop binnen voor een kop koffie of reageer online op een van onze vacatures! Ook als je nog niet precies weet welke baan bij jou past, kun je bij ons aankloppen. Wij komen graag met jou in contact om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. ‘Wat zijn jouw ambities? Waar heb jij ervaring mee en wat wil jij het liefste doen? ’Aan de hand van jouw wensen en ervaringen gaan wij aan de slag. Wij zijn er voor jou!

Dat wij er voor jou zijn, zeggen we niet alleen, dat menen we ook!

Door ons brede netwerk hebben wij de mogelijkheid om jouw CV aan meerdere werkgevers voor te stellen. Wij stoppen niet bij de eerste de beste mogelijkheid. Integendeel. Wij vinden het belangrijk om dé perfecte baan voor jou te vinden, dat is ons doel!

Stap 2

Voorstellen

Wanneer wij samen met jou hebben bepaald voor welke functies jij in aanmerking wilt komen, gaan wij jouw CV voorleggen bij de verschillende werkgevers. Tijdens dit proces houden wij je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte.

Stap 3

De sollicitatie

Wanneer jij wordt uitgenodigd voor een gesprek bij een van de potentiële werkgevers, plannen wij deze samen met jou in. Het gesprek bij de werkgever voer je in principe alleen. Natuurlijk helpen wij jou waar nodig bij de voorbereidingen.

Stap 4

Terugkoppeling

Als jouw sollicitatiegesprek bij de werkgever positief verloopt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om je te feliciteren!

Stap 5

Je nieuwe baan!

YES! Je hebt een nieuwe baan! Het kan zijn dat jij direct van jouw nieuwe werkgever een contract aangeboden krijgt. In dat geval stappen wij er tussen uit, maar wij blijven graag op de hoogte van jouw nieuwe avontuur. Wij vinden het leuk als je nog eens bij ons langskomt, of belt, om te laten weten hoe het met je gaat.

Een andere optie is een contract vanuit active. Je blijft dan in eerste instantie bij ons op contract staan. Wij zijn dan jouw juridisch werkgever, maar jij hebt gewoon de zelfde rechten, plichten en arbeidsvoorwaarden als jouw collega’s.

Met vragen over contracten en arbeidsvoorwaarden helpen wij je graag verder. Dus bel, mail of kom langs en dan gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe baan!