Santé Partners

Siependaallaan 1
4003 LE Tiel
Klik hier voor het telefoonnummer
Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Santé Partners

Onderscheidend en innovatief

Past Santé Partners bij mij?

Ben jij op zoek naar een organisatie die echt onderscheidend wil zijn in de zorg? Een organisatie die bezig is met innovatie en waar jij de ruimte krijgt voor eigen initiatieven? Een organisatie die veel van je verwacht, maar waar je ook veel terug krijgt en ondertussen samenwerkt met leuke en bevlogen collega’s? Ben jij iemand die kritisch is, zich verantwoordelijk voelt en de klant centraal stelt? Dan pas jij waarschijnlijk goed bij Santé Partners.

Binnen Santé Partners zorgen we er samen voor dat onze klanten en cliënten kunnen leven, wonen en meedoen in de maatschappij zoals zij dat willen. Onze medewerkers helpen de kracht van mensen te activeren en daarmee dragen we bij aan hun welbevinden en kwaliteit van leven. Dit doen we vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.

Wil jij de overstap maken?

Werken & Leren

Wil jij werk met je hart doen? En écht het verschil maken in iemands leven? Kortom, wil jij aan de slag in de zorg, maar heb je geen (voor-) opleiding of diploma in de zorg, dan denkt Santé Partners graag met je mee over de mogelijkheden. Wij bieden een uniek leer-werktraject waarbij je meteen aan de slag kunt en uiteindelijk je diploma op zak hebt variërend van niveau 2+ tot niveau 4.

Wij omarmen

Positieve gezondheid

Bij Positieve Gezondheid leggen wij het accent op de mens zelf en niet op de ziekte, problemen of beperkingen. Je gezond voelen omvat immers veel meer en gaat niet alleen om niet ziek zijn, of geen lichamelijke of geestelijke klachten hebben. Een goede balans vinden tussen dingen die plezier en energie geven en dingen die minder goed gaan, maken het leven leuk(er) en aangenaam. Zelf regie houden over het eigen leven en de gezondheid speelt daarbij een belangrijke rol.

Ontdek bij ons wat bij jou past

Stagebureau Santé Partners

Wil jij het werken in de zorg ervaren binnen een professionele en toonaangevende organisatie? Wil je in je eerste leerjaar basiskennis vergaren binnen de zorg of de eerste stappen als beginnend beroepsbeoefenaar maken en dit alles onder deskundige begeleiding? Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons stage te lopen.

Een kijkje in de wereld van…

Santé in beeld