Vivium Zorggroep

Adres:
Botterstraat 51
Postcode/Plaats:
1271 XL Huizen
Land:
Nederland

Vivium Zorggroep is de ouderenzorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We helpen ouderen hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase.

Natuurlijk gaat je aandacht als Verpleegkundige, Verzorgende IG of Helpende (plus) vooral uit naar het wel en wee van de cliŽnten. Vanzelfsprekend ben je er voor het leveren van de zorg en ondersteuning die aansluit bij de wensen en behoeftes van de cliŽnt of bewoner. Bijvoorbeeld in ťťn van onze Zorgeloos Wonen locaties, in de wijk, of in een woonlocatie waar we mensen met dementie een nieuw thuis bieden. Maar nooit zonder de mens achter de oudere uit het oog te verliezen.

Vanuit onze ervaring weten wij dat je met oprechte interesse alleen al veel verschil kunt maken. Als je weet waar mensen gewoond hebben en wat ze (beroepshalve) gedaan hebben in hun leven, dan weet je namelijk ook wat nu belangrijk voor ze is. Iemand die weinig zin heeft om te praten, zal je dan ook niet snel de oren van het hoofd vragen. Bij Vivium zien we ouderenzorg kortom als persoonlijke zorg.

Sta je daar positief tegenover? Dan komen wij graag met je in contact.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.