Zorggroep Charim

Wiltonstraat 42
3905 KW Veenendaal
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Het beste uit onze bewoners halen
Doen we!

Liefdevolle zorg die verder gaat

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Zorggroep Charim wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening, want Charim zorgt voor lichaam, geest en ziel. We noemen dat totaalzorg: zorg die verder gaat.

Over ons

Zorggroep Charim is een ouderenzorgorganisatie met 15 locaties in de regio’s Veenendaal en Zeist. Zo’n 1700 medewerkers en 1300 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de naam van Charim – Hebreeuws voor ‘toewijding’ – in praktijk te brengen voor ruim 1.000 cliënten. Onze diensten en ondersteuning zijn breed: van welzijnswerk tot hospicezorg, thuis of in één van onze locaties.

Charim als werkgever

Charim is een persoonlijke en betrokken werkgever. We stemmen het werk met aandacht af op de wensen en verlangens van jou als medewerker. Je mag bij ons zijn wie jij bent. We kennen je en we zien je. En we staan naast je, in zowel mooie als moeilijke periodes. Je kunt bij ons rekenen op goede arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. Veel aandacht besteden we ook aan een prettige en veilige werkomgeving.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de gezondheidszorg?
Heb jij hart voor mensen? Ben je bereid om hard te werken?
Dan is een baan bij Charim iets voor jou!

Bekijk onze vacatures

Werken bij Charim in beeld