Faber personeelsdiensten

Heideweg 2
3829 MN Hooglanderveen
Klik hier voor het telefoonnummer

Faber voor vakkrachten

Wij zijn Faber, het grootste schildersbedrijf en een van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Alleen dan zonder eigen bouw- en schilderprojecten. Daarvoor werken wij samen met unieke, betrouwbare en leuke opdrachtgevers.

Bekijk onze vacatures

Waarom Faber?

Door onze samenwerking met opdrachtgevers heb jij maximaal invloed op jouw (loop)baan. Jij bepaalt namelijk samen met ons waar je werkt en wat voor werk je doet. Jij bepaalt hoe jij je ontwikkeld en of je binnen of buiten de branche doorgroeit. En wij, Faber, ondersteunen je graag maximaal. In het volgen van opleidingen, maar ook met zaken als een hypotheekverklaring. Arbeidsvoorwaarden worden niet eenzijdig door ons of de opdrachtgever bepaald. Daar heb je als vakkracht bij Faber zelf grote invloed op.

Wil je graag aan de slag in monumentale panden of liever in een nieuwbouwappartement? Grootschalig of juist klein maar fijn? Binnen of lekker in de buitenlucht? Veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wil jij leermeester worden, renovatiewerk doen of juist aan de slag als ZZP’er met je eigen bus? Of totaal iets anders? Wat jij ook wilt; bij Faber helpen je graag om dit te realiseren. Jij bepaalt als medewerker waar je werkt, hoe je jezelf ontwikkeld en hoe jij doorgroeit. Wij zijn graag jouw kruiwagen tijdens je loopbaan.

Waar je ook werkt en wat voor klus je ook doet; wat jij kan, dat vinden wij bijzonder. Daarom doen wij er alles om als werkgever bijzonder voor jou te zijn. Wat te denken van ons spaarprogramma waarin je met ieder gewerkt uur punten spaart. Deze punten kan je inwisselen voor mooi gereedschap, elektronica & gadgets tot cadeaubonnen. Ook organiseren wij jaarlijks minimaal een legendarische zomer bqq en kerstborrel. Wij waarderen jou het gehele jaar door. Wij zullen je dan ook door het jaar heen voor je zijn en je ook af ten toe verassen. Bijvoorbeeld met een lekker ijsje bij heet weer en snert met extra werkkleding voor als koud is. Wij zijn er niet alleen op vaste momenten voor jou! Wij zijn er ook als je bijvoorbeeld vijf jaar voor ons werkt, een kleine hebt gekregen, een huis wil kopen of specifieke werkkleding nodig hebt. Want wat jij belangrijk vind dat vinden wij als Faber belangrijk. Jij staat bij ons centraal, want wij willen de beste werkgever zijn die je ooit zal hebben.

Bekijk onze vacatures