Veolia

Tupolevlaan 69
1119 PA Schiphol-Rijk
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij Veolia

Wil jij samenwerken met 169.000 super gemotiveerde Resourcers? Kom werken bij Veolia!

Veolia helpt om bestaande bronnen toegankelijk te maken, ze aan te vullen, ze te behouden en ze te beschermen tegen uitputting. Wij richten ons op de duurzame opwekking van energie en het realiseren van een circulaire economie.

We ontwikkelen technologische oplossingen op het gebied van energie, water en afval voor steden en industrieën en daarbij verrichten wij het onderhoud en beheer aan installaties van onze klanten.

In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld dat wij energie opwekken uit afval, en dat we bedrijven helpen te produceren op zó’n manier, dat het product aan het einde van de levensduur volledig opnieuw ingezet kan worden. Ook recyclen we bijvoorbeeld oud papier tot nieuw papier en maken we nieuwe grondstoffen van ingezameld plastic.
Bekijk alle vacatures

Een groeiend bedrijf met volop ruimte voor ontwikkeling

Als jij bij Veolia komt werken, dan kom je terecht in een groeiend bedrijf waarin je de mogelijkheid krijgt om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen tot de specialist die jij wilt zijn. Dit doen we door middel van opleidingen en cursussen in je eigen vakgebied. Door de verschillende disciplines binnen Veolia zijn er mogelijkheden om door te groeien en om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog: dat vinden we heel belangrijk!

Grote betrokkenheid

Ondanks de grootte van onze organisatie hebben alle 650 een stem. Binnen jouw regio of jouw vestiging is er twee keer per jaar een bijeenkomst. Hier bespreken we samen de actuele onderwerpen binnen onze organisatie en jouw vestiging. We gaan in gesprek en zijn geïnteresseerd in jouw ideeën over veiligheid, de toekomst van Veolia en jouw rol daarin. Met een hapje en een drankje (als Corona het weer toelaat) delen we informatie en zorgen we ervoor dat iedereen betrokken wordt en zich betrokken voelt bij de organisatie.

  • Jij zoekt een inspirerende plek om te werken?
  • Jij zoekt een uitdagende baan, de ruimte om echt iets te kunnen ondernemen?
  • Jij zoek een plek waar je met hoofd en handen kunt werken, samen met collega's met wie je dingen voor elkaar krijgt?
  • Jij zoekt een bedrijf dat voorop loopt, met producten en diensten die er echt toe doen en die bijdragen aan een duurzamere wereld? Een bedrijf dat je waardeert?
  • Jij zoekt een bedrijf waar je je kunt ontwikkelen en invloed hebt op je carrière? In de techniek. In alle delen van Nederland, in een internationale context?
Bekijk al onze vacatures