Continu professionals

2909 LM Eindhoven
Klik hier voor het telefoonnummer

Hello professional

Jij wilt groeien. Logisch, want elke professional en elke werkgever vaart bij ambities. Je wilt een stap maken en dat vraagt om verandering, dat is spannend. Zou het daarom niet fijn zijn als je een intermediair kent die je hierbij kan helpen? Die oog heeft voor de groei van het individu én van organisaties. Met een persoonlijke aanpak die je echt verder helpt. En je op talloze vlakken wat extra vertrouwen biedt. Zodat je de lef-stap daadwerkelijk maakt.

Dat vertrouwen is precies wat wij jou bieden. Heel concreet. Door de markt en de regio écht te kennen. En door de mensen te kennen. Door de cultuur van een organisatie te voelen en te voeden. En door samen écht vooruit te kijken. Dit doen wij doordacht. En vol overtuiging.

Over ons

Als intermediair werken wij al 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector.

Iedereen wil groeien. Elke professional en elke organisatie vaart bij ambities. Of je nu wil groeien in salaris, omzet, vrije dagen, uitdaging of juist meer balans tussen werk en privé. Hoe je groei ook noemt: 1 ding staat vast. Het gaat om een verandering ten opzichte van nu. En niks menselijks is ons vreemd: verandering is spannend. Voor iedereen. Voor elke organisatie. Verandering vraagt om een beetje lef.

En daar willen wij je graag bij helpen. Wij kijken naar jouw ambities en doelen. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij je écht verder in je carrière. Dit doen wij doordacht en vol overtuiging.

Bekijk onze vacatures

Wij helpen groeiambities realiseren

Dit doen wij door jou het vertrouwen te bieden om écht te kunnen groeien en die verandering te maken.

Landelijke dekking, regionale expertise

Wij kennen de markt, de regio en de mensen. Met vestigingen verspreid door Nederland, België en Duitsland weten wij wat er speelt.

Een persoonlijke aanspreekpunt

Waarvoor onze mensen ’s ochtends uit bed springen? Een gesprek dat begint met de vraag: ‘Hoe zie jij groei?’. Want vanuit dat mens-tot-mens gesprek kom je tot de kern.

Wat betekent groei voor jou?

Zeg hello tegen je ambities. En kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Bekijk onze vacatures