DAKA Sport & Lifestyle

Abraham v. Stolkweg 66
3041JA Rotterdam

WAAR GA JIJ VOOR?

GA JIJ VOOR DE MENTALE OF FYSIEKE UITDAGING?

Waar je ook voor gaat, bij DAKA zit je goed!

Start je carrière in retail, marketing of logistiek en kom werken bij de snelstgroeiende sport winkelketen van ‘t land! DAKA Sport & Lifestyle heeft stevige, landelijke groeiambities. We hebben het daarom drukker dan ooit! Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze, energieke mensen die ons in de winkel of op het hoofdkantoor kunnen versterken.

Met filialen verspreid over het land én een online webshop vind je bij DAKA een ruim assortiment aan de beste sport- en lifestyle artikelen. De organisatie is uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin kwaliteit voor de klant centraal staat. Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures
DAKA Sport

DAKA SPORT & LIFESTYLE

DAKA Sport is op 1 april 1965 onder leiding van Peter en Anke Dankaart begonnen in een kelder aan de Bergweg te Rotterdam. Begin 2008 is dit filiaal verhuisd naar de Abraham van Stolkweg. Inmiddels is DAKA gegroeid tot dé Sport- & Lifestyle-keten.

DAKA Sport 1965

Met 17 filialen verspreid over heel Nederland én een online webshop vind je bij DAKA het meest omvattende en beste aanbod van sport- en lifestyle artikelen. Ben jij een wintersportliefhebber? De ski- en snowboardafdeling van DAKA Sport is de grootste van Nederland.

In onze winkel hebben wij allerlei services om jou nog meer te plezier te laten beleven tijdens het sporten. Ga jij voor hardlopen? Vind de beste schoenfit met de DAKA Feet ID. Ga je op wintersport en wil je veilig de piste af? Laat je dan adviseren over de ideale wintersportschoen met de 3D Voetscan of laat jouw uitrusting onderhouden met de wax- en slijpservice. Ga je voor een onhoudbare service op de tennisbaan? Laat je racket bespannen.

Onze sportspecialisten staan voor jou klaar. Ga je voor het verbeteren van jouw techniek of voor het versterken van je team? Voor de lol of juist voor de absolute top? Bij ons zit je altijd goed. Wij gaan voor een passend en persoonlijk advies op maat.

Bekijk onze vacatures