Boxx opslag

Isolatorweg 30
1014AS Amsterdam
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

OVER BOXX OPSLAG .

Wij zijn Boxx: een innovatieve en snelgroeiende organisatie met zo’n 40 enthousiaste medewerkers. Van start-up naar scale-up met ambitie; met nu 12 vestigingen voornamelijk in de regio Amsterdam, Utrecht en Rotterdam willen we uitgroeien naar minimaal 50 vestigingen verspreid over het hele land.

Boxx biedt voor iedereen de beste opslagoplossing. Wij bieden permanent lage prijzen voor onze opslagboxen, mobiele opslagunits, verhuisdiensten en de verhuur en verkoop van grote luxe garages. Net wat je nodig hebt, niets meer en niets minder. We staan bekend om onze uitstekende service, met ophaal- en brengservice en zetten hoog in op onze klanttevredenheid

Bekijk onze vacatures
boxx medewerkers

WERKEN BIJ BOXX .

Bij Boxx hanteren we de volgende filosofie: een prettige en plezierige (thuis)basis creëren waar we samen erg goed productief kunnen zijn. Onze doelstellingen: 1. hoogste klanttevredenheid, 2. plezier maken, 3. willen presteren en daar goed voor beloond worden.

Wij zijn een innovatief, uitdagend en snelgroeiende organisatie met 40 teamleden. Boxx-vestigingen vind je vooral in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. We willen groeien naar minimaal vestigingen 50 verspreid over het hele land. Vanwege onze snelle groei zijn wij op zoek naar teamspelers die iets komen brengen. Werken bij Boxx betekent hard werken, plezier maken en goed beloond worden. Heb jij zin om je handen uit je mouwen te steken en om samen met leuke collega’s het Boxx-avontuur aan te gaan? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures. Join the team!

Ons doel is een geweldig bedrijf te zijn om bij te huren en voor te werken!

Bekijk onze vacatures