Apex Tool Group

Adres:
Phileas Foggstraat 16
Postcode/Plaats:
7821 AK Emmen
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Wij zijn een van de grootste fabrikanten van professioneel hand- en elektrisch gereedschap ter wereld en bedienen de industriŽle, voertuigservice- en montage-, lucht- en ruimtevaart-, elektronica-, constructie- en serieuze doe-het-zelfmarkten.

Apex Tool Group B.V. in Emmen is het Europees Distributie Centrum.
Wij kopen ons gereedschap in bij onze eigen fabrieken, onder andere vanuit China en Mexico. Als de goederen bij ons in Emmen aankomen, dan gaan wij ze binnen boeken en vervolgens wordt het opgeslagen in ons magazijn. Vanuit ons ordersysteem verzamelen wij orders die wij vervolgens naar klanten in heel Europa verzenden.

Maar het belangrijkste is dat het onze geweldige mensen zijn die Apex Tool Group maken tot wat het is. We bieden een exclusieve werkomgeving aan onze medewerkers, zodat jij volledig de ruimte hebt om je kwaliteiten tot uiting te brengen. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden. Jouw mening telt mee en wordt gewaardeerd. Dit helpt ons om onze klanten het beste te bedienen.

Dus als je zin hebt om deel uit te maken van een zorgzaam, leuk en energiek team waarin jij het beste uit jezelf kan halen, zoek dan niet verder!
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.