Deeterink Betonwerken BV

Adres:
Alsteedseweg 43
Postcode/Plaats:
7481 RT Haaksbergen
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Ervaring en vakmanschap kenmerkt ons bedrijf
Deeterink Betonwerken is een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf in de betonbouw waarbij wij in de loop der jaren ruime ervaring hebben opgebouwd in betonwerken voor de woning- en utiliteitsbouw. Tijdens een project is er veel tijdwinst te behalen doordat wij alle projecten in eigen beheer kunnen uitvoeren. Wij beschikken over modern materiaal wat wij volledig in eigendom hebben.

Fundering in samenwerking
Alles begint met een goede samenwerking. Wij zijn een onderdeel in het bouwproces en doen er alles aan om dat succesvol te laten verlopen. Wij zijn oplossingsgericht en gaan naast u staan in het proces.

Specialisten
Ons team bestaat uit allrounders. Ervaren bouwspecialisten in de (beton)bouw die meedenken en resultaat voorop zetten. Zo kunnen wij verschillende onderdelen in het proces uitvoeren, maar ook kunnen wij het volledige betonbouwproces voor u uit handen nemen. Van de fundering tot de bovenste verdieping.

EfficiŽnt bouwen
Betonbouw is een dynamisch proces. Het is afhankelijk van het weer, leveranciers en onderdeel van het totale bouwconcept. Daarom vinden wij het belangrijk dat er zo efficiŽnt mogelijk gewerkt wordt. Wij beschikken over vakmensen die dit begrijpen en dit dagelijks in de praktijk brengen.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.