Specsavers

Bisonspoor 3002-A401
3605 LT Maarssen
Klik hier voor het telefoonnummer

Dit is wat we doen

Wij hebben dingen altijd al anders dan anders aangepakt

Dat is ook hoe we zijn begonnen: in 1984 schudden we de Britse markt op door het aanbieden van betaalbare brillen voor iedereen, als eerste optiekretailer. Op die weg zijn we doorgegaan en waar wij voor staan wordt dagelijks in de praktijk gebracht door onze ruim 30.000 partners en medewerkers die wereldwijd al meer dan 31 miljoen klanten helpen.

Join Specsavers

Dit is waar we voor staan

#ThisIsSpecsavers

We hebben Specsavers opgebouwd rond het principe dat iedereen zich een bril moet kunnen veroorloven en toegang tot de beste oogzorg moet hebben. Door de jaren heen hebben we de ontwikkelingen goed in de gaten gehouden, om te kijken hoe we de toekomst verder kunnen vormen. Bijvoorbeeld door hoorzorg aan te bieden in onze winkels, of het preventieve ooggezondheidsonderzoek door optometristen toe te voegen aan het aanbod. Onze organisatie is gegroeid, maar we zijn onze principes niet vergeten – daar richten we ons op, elke dag weer.

partner

Onze waarden

Wat ons motiveert en wat we beloven komt voort uit onze belangrijkste waarde: we behandelen mensen zoals we zelf graag worden behandeld. Daarom proberen we de verwachtingen van de klant te overtreffen met de beste service, helpen we onze mensen om het beste uit zichzelf te halen en geven we iedereen gelijke kansen – ongeacht onze verschillen.

Want met de beste mensen kunnen we onze ambitie om betere oog- en hoorzorg toegankelijker te maken voor iedereen behalen. Geen eenvoudig doel, maar als we handelen naar onze waarden, weten we dat we het zullen halen.

Bekijk al onze vacatures