Stichting WilgaerdenLeekerweideGroep

Verlengde Kerkweg 1
1687 CC Wognum
Klik hier voor het telefoonnummer

Wilgaerden­Leekerweide­Groep

Wij vinden dat je je leven moet kunnen leiden zoals je wilt. Met soms wat ondersteuning. Als het kan, in je eigen omgeving. Met aandacht voor ieders verhaal. Professioneel en met respect. We bieden een complete lijn aan zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en advies.

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Betrokken

Betrokken

Professioneel

Professioneel

Samenwerking

Samenwerking

Maatwerk

Maatwerk

Werken bij

Achter elk mens schuilen mooie verhalen, zowel bij onze cliënten als onze medewerkers en vrijwilligers. Verhalen die het waard zijn om te beluisteren. Wij stellen onze medewerkers in staat om zorg op menselijke maat te bieden. Want door die menselijke maat wordt het werk zelf leuker en boeiender. Jij krijgt bij ons de kans om te werken met mooie mensen!

Bij ons werken ruim 2.500 medewerkers en 1500 vrijwilligers. Zij zetten zich met veel plezier en toewijding in voor het welzijn van onze cliënten. Zij zorgen ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf de regie houden over hun eigen leven. Maar ook onze medewerkers kunnen zich binnen onze organisatie de breedte en diepte ontwikkelen. Wij bieden jou wat je nodig hebt om je te ontwikkelen.

WilgaerdenLeekerweideGroep