ArcelorMittal Projects BV

Mannesmannweg 5
4794 SL Heijningen
Klik hier voor het telefoonnummer

ArcelorMittal

Kom werken voor 's werelds grootste staalbedrijf.

Wij gebruiken de meest innovatieve technologie om zo staal te produceren, voor de wereld van morgen.

Iedere dag verleggen meer dan 168.000 getalenteerde mensen, gevestigd in meer dan 60 landen, de grenzen en gebruiken ze geavanceerde technieken om zo een wereld te creëren die sterker, slimmer en sneller is. Om dit mogelijk te maken, weten ze dat ze kunnen vertrouwen op de ondersteuning en training die een bedrijf van onze omvang en schaal kan bieden.

ArcelorMittal Projects

ArcelorMittal Projects is onderdeel van de groep en opereert als een wereldwijde one-stop-shop voor staaloplossingen. Wij bieden complete, op maat gemaakte, duurzame staaloplossingen en diensten via drie gespecialiseerde en project gerelateerde business lines: Foundation Solutions, Solar Projects en Energy Projects.

Bij Projects worden regionale aanwezigheid en kennis gecombineerd met wereldwijde bronnen en vaardigheden. Wij zijn van mening dat onze klanten profiteren van langdurige relaties, de drijvende kracht van ons bedrijf.

Foundation Solutions

Bij ArcelorMittal Projects zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons Foundations Solutions team in Nederland.

Business line Foundation Solutions biedt op maat gemaakte oplossingen voor infrastructurele bouwprojecten zoals kademuren, dijkversterkingen, ondergrondse constructies en funderingen. Werken bij ons betekent werken aan duurzame en kwalitatieve oplossingen voor spraakmakende, internationale projecten.

Openstaande functies bij ArcelorMittal Projects

De medewerkers van ArcelorMittal Projects zijn de grootste troef van het bedrijf. Ze zijn gepassioneerd over wat ze doen en gaan de uitdagingen aan die op hun pad komen om de toonaangevende voorkeursleverancier van stalen funderingsoplossingen te blijven.

Kom jij ook bij ons werken?

Bekijk onze video