Amaliazorg

Koestraat 37
5688 AG Oirschot
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken in de zorg, menselijk geluk staat voorop

Sta je altijd met een glimlach op? Dan heb je al een voorsprong als je een baan zoekt in de zorg. Amaliazorg is een professionele zorgorganisatie waarbinnen menselijk geluk voorop staat en als je dat al in je hebt, is dat mooi meegenomen!

We zijn, zoals je misschien al ontdekt hebt, gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor ouderen met dementie. We onderscheiden ons door op een zeer belevingsgerichte manier met bewoners bezig te zijn. Zo kunnen wij hun leven kleur blijven geven. Dit betekent dat we van onze medewerkers vragen om de omgeving van de bewoner zo in te richten dat deze herkenbaar is en aanvoelt als thuis. Graag zorgen voor anderen, tijd nemen voor een glimlach en je kunnen inleven zijn belangrijke eigenschappen. Als je werkt bij Amaliazorg werk je vanuit de gedachte dat de bewoner altijd centraal staat.

Vacatures

Amaliazorg heeft regelmatig vacatures voor nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiair(e)s. Is zorgen voor anderen jouw tweede natuur? En ben je een echte duizendpoot? Dan ben je bij Amaliazorg aan het juiste adres. Wij hebben vijf locaties in Noord-Brabant. Je kunt ons vinden in Oisterwijk, Oirschot, Asten en Mariaheide.

Bekijk onze vacatures

Amaliazorg, klein en sfeervol

Amaliazorg is een fijnschalige, sfeervolle zorgorganisatie met vijf moderne woonzorgcentra in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie. Bewoners hebben vaak veel in moeten leveren, toch zijn wij er als Amaliazorg van overtuigd dat een waardevolle dag voor elke bewoner mogelijk is. Dit doen we door samen kleur te geven aan het leven van de bewoners door belevingsgericht te werken. Dit betekent dat zorg, welzijn en wonen voor elke bewoner uniek is en afgestemd op de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. Elke dag kijken we hoe dit het beste ingevuld kan worden.