BMN Bouwmaterialen

Celsiusbaan 10
Nieuwegein
Klik hier voor het telefoonnummer
Word de beste vriend van de bouw
#TeamBMN

Werken bij BMN

BMN Bouwmaterialen is met 83 vestigingen marktleider in Nederland. Daarnaast zijn we onderdeel van Blackstone Group, een beursgenoteerde multinational. En toch zijn we geen groot en afstandelijk bedrijf – integendeel! Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers, dat zich verbonden voelt bij hun regio. Ook op het hoofdkantoor is de sfeer informeel en noemen we de directeur gewoon bij zijn voornaam (Jan).
Onze gezamenlijke ambitie is duidelijk: wij willen de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland zijn. En met onze vier beloftes maken we dat waar: de beste service, de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Dit kunnen we alleen realiseren met de juiste mensen, die net zo klantgericht zijn als wij. Zo bellen we bijvoorbeeld elke dag een deel van onze klanten om te vragen of ze tevreden zijn met ons en wat er beter kan. Jij belt je vrienden toch ook regelmatig?

Vind jouw perfecte vacature

De BMN-cultuur

Bij BMN is de relatie met onze klanten doorslaggevend voor ons succes. En die relatie, die creëer jij. De kans is namelijk groot dat je onze klanten gedurende de week vaker ziet dan je eigen maten.

Als we kijken naar de huidige medewerkers van ons #TeamBMN, zien we allemaal verschillende mannen en vrouwen. Maar ook een aantal overeenkomstige karaktereigenschappen, die we omschrijven als:

De 7 bouwstenen van ons succes

Betrouwbaar
Je levert de juiste producten en geeft goede adviezen. En je komt je afspraken na, zodat de klant weet wat hij aan je heeft.

Verbinder
Door samen te werken en elkaars talent optimaal te gebruiken, bereik je het beste resultaat.

Persoonlijk
De klant is bij ons geen koning, maar eerder je vriend. Je kent ‘m bij zijn voornaam, en zorgt ervoor dat hij ook jouw naam kent.

Proactief
Omdat je je klanten zo goed kent, denk je met ze mee en ben je ze waar mogelijk een stap voor.

Actueel
Jij weet wat er speelt in de (bouw)wereld, zodat we bij BMN nooit achter de feiten aanlopen.

Respect
Je behandelt anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, en vindt geen vraag te gek.

Trots
Je draagt elke dag bij aan het succes van #TeamBMN, de grootste bouwmaterialenhandel van ons land. Daar mag je trots op zijn!

Bekijk hier waar je als beste vriend van de bouw werkt