BCTN Network of Inland Terminals

Winselingseweg 80
6503 GA Nijmegen
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij BCTN

Werken bij BCTN is leuk! Wie wil er niet werken bij een leuk bedrijf met leuke collega’s? Uiteraard zijn er meer bedrijven die dat roepen. Bij BCTN is het echter een onderdeel bij de werving en selectie om te beoordelen of iemand bij ons past en andersom of wij bij de persoon passen. Want uiteindelijk vinden we dat medewerkers zich thuis moeten voelen bij BCTN. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers met een logistiek hart.

 

Bekijk alle vacatures

Over BCTN: Meet the original

Al sinds 1987 is BCTN actief met een container terminal in Nijmegen. Dit initiatief heeft inmiddels veel navolging gekregen. Inmiddels wordt al een groot gedeelte van de containers, bestemd voor de binnenlandse markt, via een van onze terminal af-/aangevoerd en steeds meer bedrijven zien de voordelen van deze manier van transport.

 
 

Onze missie

Netwerk van Inland Container Terminals. De voordelen van een groep, een netwerk, vertalen naar onze klanten: Connecting the Flows. We streven ernaar inefficiënties in inland operaties te reduceren. We doen dit toegewijd maar op een onafhankelijke manier. We begrijpen de markt van binnenland containertransport en voegen hieraan waarde toe.

Onze visie

Groen en blauw zijn onze kleuren: we bevaren de binnenwateren en hebben respect voor de natuur. Als binnenland operator willen wij de voorkeur zijn van onze klanten. We verkopen de oplossingen en willen onze klanten ontlasten. Wij willen binnen ons bediengingsgebied naast container transport allerlei waarde toevoegende oplossingen bieden. Onze mensen zijn specialisten in hun werk en creatief in hun oplossingsgerichtheid. Wij voeren onze operatie zo kostenefficiënt mogelijk uit.

Geschiedenis

De eerste terminal van BCTN is de terminal in Nijmegen. Deze is opgezet in 1987. Dit initiatief heeft veel navolgingen gekregen. Inmiddels zijn er 7 terminals bijgekomen. Namelijk in Alblasserdam, Beringen (B), Den Bosch, Geel (B), Meerhout (B), Roermond en Venray. In zeer nabije toekomst zal BCTN haar negende en tiende terminals in Deventer (NL) en Lommel (B) openen. Een groot gedeelte van de containers, bestemd voor de binnenlandse markt, wordt via een van onze terminal af-/aangevoerd en steeds meer bedrijven zien de voordelen van deze manier van transport. Lees meer over onze diensten die onze klanten ontlasten van logistieke vraagstukken.