Visma | YouServe

Laarderhoogtweg 17
1101 DZ Amsterdam
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Hr & payroll-zaken gewoon goed geregeld voor onze klanten.

Hierin maak jij het verschil.

Wij zorgen met onze eigen software en dienstverlening dat HR & Payroll-zaken gewoon goed geregeld zijn voor onze klanten. Zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen core-business. Dat doen wij met 550 collega's die allemaal hrm & payroll ademen. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Altijd op zoek naar wat mensen drijft en ze verder helpt. Sta jij klaar om het verschil te maken?

550 collega's

30+ vacatures

3 vestigingen

1800 klanten

Vind jouw nieuwe baan

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken bij onze klanten. Help jij onze klanten hun hr-ambities waar te maken?

Bekijk alle vacatures
medewerkster Visma | YouServe

Daarom Visma | YouServe

Volop kansen

Jij wil groeien en relevant blijven. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarom investeren wij continu in up-to-date kennis door trainingen en opleidingen. Zo blijf jij altijd de relevante expert binnen jouw vakgebied.

Eigen carrièrepad bepalen

Jij bent ambitieus. Samen met jouw manager kijken we naar jouw ambities en stellen we een carrièrepad op. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Het verschil maken

Jij bent vernieuwend en daadkrachtig. En je wil het verschil maken. Dat kan bij ons. Je krijgt hier veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. We bieden een veilige en uitdagende werkomgeving, zodat jij altijd het beste uit jezelf kan halen.

Met elkaar als team

Jij wil een fijne werkomgeving. Collega's waar je van kan leren en waar je mee kan lachen. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.