MTD

Klik hier voor het telefoonnummer

Jouw carrière bij MTD

Waarom werken bij MTD?

MTD is wereldwijd partner in tijdelijke wateroplossingen.

Veilig drinkwater uit de kraan met de juiste druk. Probleemloze en milieuvriendelijke afvoer van afvalwater. MTD zorgt voor water over de hele wereld.

MTD is een familiebedrijf, opgericht in 1987. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, Nederland in een complex van 17.000m2. We werken met +150 medewerkers en +100 freelancers tijdens het hoogseizoen. MTD is wereldwijd marktleider met meer dan 1500 succesvol uitgevoerde projecten per jaar. Wij zijn een 24/7 service gedreven organisatie met kantoren en magazijnen in 11 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië-Pacific & Noord en Zuid- Amerika.

We werken met een can-do mentaliteit; we steken dagelijks de handen uit de mouwen om met passie en lef diensten te leveren, waardoor het succes van onze klanten wordt versneld.

Al onze medewerkers wereldwijd zijn ervaren en goed opgeleid. Training en opleiding zijn speerpunten binnen onze organisatie. De inzet en onvoorwaardelijke beschikbaarheid van onze medewerkers maken ons bedrijf tot wat het nu is. En daar zijn we trots op. Deelt u dezelfde waarden als MTD?

Bekijk onze vacatures

over ons

MTD is wereldwijd marktleider in tijdelijke waterinfrastructuren en waterzuiveringsinstallaties, met meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Wij voeren jaarlijks 1500 projecten uit in 3 verschillende business segmenten: Evenementen, Expo en Flex. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg, Nederland, en we hebben internationale kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

De MTD Group opereert onder twee hoofddivisies, Pure Water en Flex Water. Onze divisie Pure Water is gespecialiseerd in evenementen en expomarkten, waaronder lokale evenementen zoals festivals, golftoernooien, conferenties, beurzen en internationale evenementen zoals de Olympische Spelen en Cirque du Soleil. Met onze divisie Flex Water leveren wij tijdelijke waterinfrastructuren op afstand aan de industriemarkt, waaronder openbare diensten, tijdelijke huisvesting en offshore projecten. Flex Water projecten kunnen variëren van het leveren van water aan een lokaal vaccinatiecentrum tot het aansluiten van een 9 kilometer lange pijpleiding door de Sahara woestijn. Wat het project ook is, wij garanderen de levering van veilig drinkwater en een betrouwbare afvalwaterinfrastructuur op elke afgelegen of on-site locatie wereldwijd.

Als betrouwbare waterpartner staat MTD vooraan bij nieuwe duurzaamheidsuitdagingen, met name wat betreft waterbesparende initiatieven en het verbeteren van de waterbalans wereldwijd. Ons team van deskundigen brengt een can-do mentaliteit met een zeer responsieve service die garandeert dat onze klanten zo efficiënt mogelijk op water kunnen worden aangesloten.