Ibis Amsterdam City West

Transformatorweg 36
1014 AK Amsterdam
Klik hier voor het telefoonnummer

Wie zijn wij?

Hotel Ibis Amsterdam City West is ideaal gelegen tussen het centrum van Amsterdam en de bekende zakendistrict Sloterdijk. Ons hotel beschikt over 180 moderne kamers, een ontbijtzaal, take away, bar en `a la carte restaurant.

Wij zijn onderdeel van de wereldwijd opererende hotelketen Accor Hotels. Onze missie én passie is zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Natuurlijk geldt dat voor onze gasten, maar zeker ook voor ons team. Een hechte en gezellige club van 25 mensen/ medewerkers staat iedere dag weer klaar om de gasten een vertrouwd gevoel te geven en hen culinair te verrassen. Kom jij erbij?

Bekijk onze vacatures

Werken voor Ibis? Hoe is dat?

Jij bent het visitekaartje van ons hotel! Klinkt misschien cliché, maar de manier waarop jij onze gasten verwelkomt op iedere afdeling is erg belangrijk voor hun ervaring binnen ons hotel!

Hilal - Supervisor Front Office
“Ik ben Hilal en werk voor Ibis sinds 2018. De groeimogelijkheden bij Ibis/ Accor zijn oneindig/ fantastisch/ zo doende ben ik net gepromoveerd van Receptie Medewerker tot Supervisor Front Office. Daar ben ik heel trots op.”

Soukaina - Stagiaire
“Hele fijne stage plek met jonge en gezellige team & ik mocht hier overnachten tijdens mijn onboardig!”

Ben - Engineer
“Goede sfeer en gezellige collega’s, je kunt hier jezelf zijn.”

Nadia - Team member host
“Werken voor Ibis is uitdagend, en je hebt variërende taken. Maar collega’s zijn het allerleukste aspect van werken hier!”