Hoffmann Groep

Beekerheide 17
5741 HB Beek en Donk
Klik hier voor het telefoonnummer

Hoffmann Groep

Altijd de beste grond- en waterkering!

Hoffmann Groep is dé specialist op het gebied van grondkerende constructies. Mevrouw Winny Hoffmann is directeur eigenaar van de Hoffmann Groep. De Hoffmann Groep bestaat uit 6 werkmaatschappijen.

Krings International Benelux B.V. is met 40 jaar de oudste dochter van Hoffmann Groep. Krings is de specialist op het gebied van sleufbekistingen zowel verhuur als verkoop in de Benelux.

Wedam B.V., Wedam b.v.b.a, en W-dam B.V. zijn de zusjes die zich bezig houden met het trillingsvrij drukken of hoog frequent trillen van damwanden. Zowel alle koudgevormde en warmgewalste profielen worden hier verwerkt.

Winmix B.V. is de jongste dochter van Hoffmann Groep en houdt zich bezig met het trillingsvrij aanbrengen van in de grond gevormde soilmixwanden of ook CSM wanden genoemd. Deze techniek is door Hoffmanngroep vanuit Duitsland naar Nederland gebracht en heeft met de Soilmix techniek de eerste werken wereldwijd uitgevoerd. door middel van 2 freeswielen wordt de grond los gefreesd en gemengd met cement en water.

Hoffmann Bodemtechnieken B.V. is de dochter waar het materiaal en materieel zoals heistellingen, damwanden, gordingen, stempels, buizen, draglineschotten enz. beheerd worden.

Bekijk onze vacatures Dit is de Hoffman Groep - Afbeelding van alle werkmaatschappijen. Dit is de Hoffman Groep - Afbeelding van alle werkmaatschappijen.