SPIE Nederland BV


Vind jouw nieuwe uitdaging bij SPIE

Werken bij SPIE brengt het in beweging,
maar wat is het voor jou?

Het is fantastisch. Het is gezellig. Het is mooi werk. Het is elke dag anders. Het is persoonlijk. Het is Nederland slimmer maken. Het is de grootste. Het is de beste. Het is de toekomst. Het is meer dan werken. Het is leren. Het is leven.

Het is jouw nieuwe job.

Het is ontwikkelen.

Ontwikkeling, een leven lang, dat is wat we je bieden. De juiste persoon op de je juiste plek op de juiste tijd. Dat is wat we belangrijk vinden. Om dit te realiseren kijken we samen naar jou ontwikkelmogelijkheden en ambities en brengen we deze in beweging.

Ben je klaar voor een volgende stap? In de hoogte of in de breedte? Het kan allebei. Doordat we actief zijn in verschillende markten en vakgebieden is het niet de vraag of je volgende uitdaging bij SPIE gaan zijn, maar wat deze volgende uitdaging gaat zijn. Zo bieden we je een baan voor het leven.

Bekijk onze vacatures

Het is leren.

Werken bij SPIE betekent dat je nooit uitgeleerd bent. Zit je lekker op je plek, maar wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied tot specialist? Door het ruimte opleidingsaanbod in onze eigen SPIE Academy, zorgen we ervoor dat jij je verder kunt ontwikkelen.

Wil je jezelf verder verdiepen in een bepaald vakgebied? Of wil je jouw leidinggevende skills verder ontwikkelen. Het kan allemaal. De SPIE Academy verzorgt trainingen op het gebied van?persoonlijke ontwikkeling, technische vaardigheden en veiligheid.?Voor jong en oud. Daarnaast kun je ook onbeperkt gebruik maken van het aanbod e-learnings. Zo leer je waar en wanneer jij maar wilt.

Dit is

Het is divers.

We geloven dat een divers team betere prestaties levert. Daarom zetten onze collega’s zich actief voor het bevorderen van diversiteit. Vanuit een diversiteitsplatform worden er elk jaar verschillende activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is. De activiteiten zijn gericht op binding, netwerk en teambuilding. Zo maak je kennis met collega’s vanuit andere delen van het land en ga je met hen in gesprek over verschillende thema’s. Dit zorgt voor de uitwisseling van kennis en het samen genereren van nieuwe, innovatieve ideeën.

Dit is

Vind jouw nieuwe uitdaging bij SPIE

Bekijk onze vacatures