Eyelove

Middelweg 34
5253 CA Nieuwkuijk
Klik hier voor het telefoonnummer

Eyelove groeit, groei jij met ons mee?

Wij maken als Eyelove sinds onze oprichting in 2010 een prachtige groei door en hebben inmiddels ongeveer 160 verkooppunten in Nederland en België.

Het aantal mensen dat brildragend is neemt toe, ook de komende jaren. Daarom hebben wij de ambitie om verder te groeien en nog meer tevreden klanten aan ons te binden.

Wij bewijzen iedere dag weer dat een kwaliteitsbril niet duur hoeft te zijn. Klanten zijn onder andere volgens Trustpilot zeer tevreden over onze prijs, kwaliteit en service. Wij zijn er dan ook trots op dat steeds meer mensen de weg naar een Eyelove verkooppunt weten te vinden.

Om onze groeiambitie te kunnen realiseren zijn we op zoek naar mensen die service en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast kunnen zij zich vinden in onze Eyelove-cultuur: prijsveilig, kostenbewust, klantgericht, gezelligheid en eenvoud.

Heb jij altijd al zelfstandig je eigen winkel willen beheren? Eyelove zoekt voor diverse locaties in Nederland winkelmanagers!

Ook wanneer je als franchisenemer binnen de Eyelove formule jouw eigen optiekwinkel zou willen starten gaan wij graag met jou het gesprek aan!

Bekijk de mogelijkheden!