The Body Shop

5N Leeuwenveldseweg
1382 LV WEESP
Klik hier voor het telefoonnummer

Kom erbij! Ben dapper, ben anders, ben rechtvaardig!

Ons bedrijf

The Body Shop werd in 1976 opgericht door Anita Roddick in Engeland, in Brighton om precies te zijn. Het begon allemaal als een klein winkeltje waar hoogstaande huidproducten in hervulbare flessen verkocht werden met als bedrijfsfilosofie dat je ook zakelijk goed en milieuvriendelijk moet handelen: dat is de bron van onze schoonheid.

Sindsdien is The Body Shop uitgegroeid tot een internationaal detailhandelsbedrijf met meer dan 30 miljoen klanten wereldwijd, 22.000 medewerkers en meer dan 3.000 winkels in meer dan 60 landen. We hebben innovatieve producten, invloedrijke campagnes en een ethische bedrijfsaanpak over de hele wereld geëxporteerd.

Dat alles is alleen mogelijk geweest dankzij onze inspirerende medewerkers en hun commerciële inzicht.

Als je onze passie voor een andere manier van bedrijfsvoering deelt, dan is The Body Shop dé plek om je carrière (en on bedrijf) te laten groeien en bloeien

Werken bij The Body Shop

Onze bedrijfscultuur

MENSEN MAKEN DE WERELD RONDOM

Bij The Body Shop is passie altijd de motor geweest, en onze werkcultuur is dan ook uniek. Het is een slimme, multiculturele, supersnelle en oprecht medelevende werkomgeving waar plezier, toewijding en ondernemerschap elke dag gewaardeerd worden.

Een werkomgeving waar onze medewerkers écht kunnen opbloeien en zich volledig ontplooien.

Onze medewerkers zien dat de klant het hart van de organisatie is en ze komen dan ook met creatieve oplossingen voor innovatieve strategieën. Wij zoeken commercieel ingestelde mensen met een flinke dosis ondernemerschap, waarbij expertise en enthousiasme samenkomen.

“INFROMATIE. INSPIRATIE. WOEDE. ACTIVISME.” - DAME ANITA RODDICK “INFROMATIE. INSPIRATIE. WOEDE. ACTIVISME.” - DAME ANITA RODDICK

“Succes bereik je door de onbekrompen en slimme personen om je heen te verzamelen die jouw gekkigheidjes accepteren en voor een goed doel inzetten.”

The Body Shop