Vion Food Group

Klik hier voor het telefoonnummer

Draag bij aan de voedselontwikkeling
van morgen

Bij Vion hebben we een passie voor het creëren van toekomstbestendige en duurzame voedselketens die meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd elke dag van essentiële proteïnen voorzien. Of je nu een leiderschapstalent, verkooptalent, slager, kwaliteitsmedewerker, IT-specialist of financiële expert bent, bij Vion zijn er diverse mogelijkheden om deel uit te maken van onze organisatie.

Heb jij het in je?

We geloven in Sharp, Connected and Brave als onze kernwaarden. We dagen je uit, motiveren je en bieden coaching om het beste uit jezelf en je collega's te halen, zodat je onderscheidend kunt zijn en het verschil kunt maken binnen en buiten onze keten.

Bekijk onze vacatures

Vion Retail

Vion Retail Nederland B.V. maakt deel uit van de Vion Food Group en heeft een winkelorganisatie met meerdere bekende supermarktorganisaties als ambachtelijke versafdeling. Via het shop-in-shop principe zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop, bereiding en verpakking van eiwitrijke producten, waaronder vlees, vleeswaren, vis, kip en vegetarische producten. Voor deze divisie zijn is Vion Retail altijd opzoek naar medewerkers die het visitekaartje van Vion Food Group willen zijn in de diverse supermarkten.

Personeel bij Vion FOOD GROUP

Vion Academy

Bij Vion draait alles om groei, zowel zakelijk als persoonlijk. We bieden een breed scala aan trainingen en cursussen via de Vion Academy om de ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. We moedigen een persoonlijke groei aan en zorgen voor directe toepassing van opgedane kennis. Als ons huidige aanbod niet voldoet, zoeken we naar andere mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. We streven ernaar om jouw persoonlijke groei te faciliteren en je carrière bij Vion te bevorderen.

Personeel bij Vion FOOD GROUP

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp bij Vion. Met ons programma 'Ik blijf vers' richten we ons op het bevorderen van fitheid, motivatie en weerbaarheid bij onze medewerkers. We bieden diverse tools en zijn trots op de voortdurende verbetering van dit programma. Momenteel wordt het uitgevoerd op onze Nederlandse locaties en is gebaseerd op de pijlers "Vaardig en Wendbaar", "Vitaal en Weerbaar", en "Passie en Motivatie".

Personeel bij Vion FOOD GROUP

Diversiteit

Bij Vion hechten we veel waarde aan diversiteit in ons internationale bedrijf. We erkennen dat culturele verschillen en achtergronden belangrijk zijn, gezien onze productielocaties en verkoopkantoren wereldwijd. Bij Vion behandelen we onze medewerkers gelijkwaardig, ongeacht geslacht, leeftijd, nationaliteit of religie. We streven naar gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt en werken samen met gemeenten en organisaties om de instroom van mensen met een arbeidsbeperking, arbeidsmigranten en vluchtelingen te bevorderen.