Buitenhof Tuinmeubelen

Klik hier voor het telefoonnummer

Vind jouw baan bij BuitenHof Tuinmeubelen

Bij BuitenHof Tuinmeubelen zit je goed

“In onze organisatie heerst een informele en dynamische cultuur waar ruimte is voor groei en ontwikkeling van al onze medewerkers.”

Op zoek naar een leuke baan?

Zoek jij een leuke baan en kom jij een van onze afdelingen versterken? Wij groeien hard en vanwege de enorme vraag naar onze mooie tuinmeubelen hebben wij het lekker druk. Daarom hebben wij meerdere vacatures openstaan. Check snel de vacatures en solliciteer direct.

Over ons

De 32 winkels in de Benelux en de verschillende webshops van BuitenHof Tuinmeubelen vallen onder de Primavera Groep. Naast de detailhandel is de groep ook actief als internationale groothandel onder de naam LIFE Outdoor Living over de hele wereld.

Buitenhof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen. Onze winkels zijn Premium Brand stores van ons eigen label LIFE en daar zijn we heel trots op! Ieder jaar ontwerpen wij deels weer een nieuwe collectie. Binnen onze organisatie heerst een gezellige en informele cultuur waar ambitieuze toppers werken met volle aandacht voor onze klant. Wij hebben mooie groeiambities, dus er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

We beheren de gehele keten van ontwerp en productie van de tuinmeubelen bij externe leveranciers in het Verre Oosten, tot aan de levering tot in de tuin bij de consument, met de daarbij horende aftersales. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten in binnen en buitenland.

Wie past er goed bij onze organisatie en bevat het juiste DNA?

Van origine zijn we een Bredaas familiebedrijf opgericht in 1986. Onder de Primavera Groep vallen de 32 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

Een harde werker met een no-nonsense instelling die iedere dag met passie aan het werk gaat. Sociaal en gedreven, we doen het bij Buitenhof samen! Samen voor elkaar, de organisatie maar altijd met ons grootste doel; een tevreden klant! We voelen ons allemaal ondernemers op welke afdeling we ook werken en werken bij ons gezonde en snel groeiende organisatie is altijd een uitdaging. Zoals gezegd groeien we hard en daardoor veranderen functies wel eens en kan jouw persoonlijke ontwikkeling snel gaan. We spotten graag talent binnen de organisatie en waar wij groeien, mag jij meegroeien!

D
Doorzetter; we zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn!
N
Nuchter/ No-Nonsense; door nuchter en met beide benen op de grond te blijven maken we samen grote stappen
A
Aandacht; op de allereerste plaats voor onze klant en uiteraard ook voor onze medewerkers. Je mag je ontwikkelen en daar helpen we je bij.