Bristol

Lochtemanweg 15
3580 Beringen (BelgiŽ)

Header afbeelding van Bristol

Wie is bristol?

Bristol is een (Belgisch) familiebedrijf in Nederland en België, waar je al bijna 100 jaar trendy en toegankelijke mode voor het hele gezin kan shoppen.

Onze eigentijdse en kwalitatieve collecties worden ontwikkeld met liefde en respect voor onze omgeving. Bewust consumeren wordt steeds belangrijker en dit willen we als organisatie zoveel mogelijk ondersteunen. Daarom bieden we onze klanten kwalitatieve mode en schoenen om na de aankoop nog jarenlang plezier van te beleven. Gezinnen kunnen bovendien shoppen in onze vlot bereikbare winkels en toegankelijke webshop zonder een al te grote aanslag te doen op hun twee belangrijkste middelen: geld en tijd.

Bij bristol,what you see is what you get!

We doen niet alsof. We zijn authentiek, zijn wie en wat we willen zijn. We staan 100% achter onze producten en achter onze boodschap. We werken dan ook steeds met liefde en respect voor de producten en de omgeving.

Bristol persoon op een skippybal

WERKEN BIJ BRISTOL

Er is bij ons echt een plek voor iedereen.

Van hulpkrachten en stagiairs tot verkopers, BBL-ers en Filiaalmanagers, etc... Iedereen met een ezonde ambitie en een goede werkinstelling zal zich onmiddelijk thuis voelen bij Bristol. Ook als BBL'er of BOL'er helpen wij je graag verder binnen het vak waarvoor je studeert, al onze Nederlandse filialen zijn geaccrediteerd t/m niveau 4.
Stroomt retail door je bloed en zijn commerciële skills je tweede natuur? Dan ben jij dé persoon die we zoeken!

Iedereen is voor ons gelijk, maar onze klanten hebben een streepje voor. Hou jij ervan om mensen met een stralende glimlach te begroeten en hen te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe outfit? Dan ben jij dé perfecte Bristolien of Bristolienne! Bij Bristol krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als detailhandel- en modeliefhebber wil jij jezelf natuurlijk zien groeien tot de beste verkoper, een specialist of zelfs Filiaalmanager. Ben jij net zo klant- en servicegericht als wij, dan helpen we jou hier graag in verder.

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan een aangename werkomgeving, met aandacht voor een goede work-life balance. Kies je voor een job bij Bristol, dan kan je bovendien genieten van onderstaande voordelen:

 • Een marktconform salaris op basis van de schaallonen vanuit de CAO Retail non-food, aangevuld met een representatievergoeding à rato jouw dienstverband en een provisieregeling op basis van de omzet van jouw filiaal.
 • Resultaten halen loont bij Bristol! Bovenop je reguliere salaris kun je bij het behalen van jouw doelstellingen een aantrekkelijke bonus verdienen. Deze omzetdoelstellingen worden afzonderlijk met je besproken en vastgelegd.
 • Onze trendy én duurzame Bristol-collectie blijft ook bij onze medewerkers niet gespaard ;-). Je scoort ze met 20% personeelskorting, dus shoppen maar!
 • Een goede pensioenregeling zodat je ook na je carrière bij Bristol een leuk extraatje hebt.
 • Met de fiets naar het werk? Dan kan je een fiets leasen via Bristol! Of kom jij aan je lichaamsbeweging door naar de fitness te gaan? Dan krijg je je abonnement deels via Bristol vergoed.
 • Je wordt niet zomaar in het bad gegooid, we voorzien een uitgebreid onboarding programma met alle ondersteuning die je nodig hebt, zodat je helemaal klaar bent om aan de slag te gaan in jouw eigen filiaal.
 • Ook na de onboarding bieden we jou gerichte coaching en ontwikkeling binnen jouw functie en doorgroeimogelijkheden.
 • Vakantiedagen opbouw naar rato dienstverband.
 • Teamwork makes the dream work! 😊 Als je ergens hulp nodig hebt, kan je steeds terecht bij filiaalmanagers uit je cluster, je coach, HR,?!
 • Je komt terecht in een familiebedrijf met een open en vlakke structuur. Hier kan je echt bij élke collega terecht voor advies of gewoon even een gezellig gesprek.
 • Om een goede work-life balans te garanderen, zijn het aantal werkuren per week bespreekbaar
 • Uitdaging en afwisseling? Dan zit je bij Bristol aan het juiste adres. Samen met je team kan je helemaal opgaan in de job, zodat je zelfs af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Leer ons alvast wat beter kennen