Ingersoll-Rand Industrial Company BV

Adres:
Produktieweg 10
Postcode/Plaats:
2382PB Zoeterwoude
Land:
Nederland

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Ingersoll Rand is een wereldwijde fabrikant en leverancier van ongeŽvenaarde persluchtoplossingen, onderdelen en accessoires en diensten voor een breed scala aan industrieŽn en toepassingen, met meer dan 145 jaar kennis en expertise.
Ingersoll Rand heeft diverse persluchtsystemen geÔnnoveerd, waaronder olievrije en oliegesmeerde schroefcompressoren, zuigercompressoren, centrifugaalcompressoren, PET-compressoren, enz TechnologieŽn en stikstofgeneratoren voor een breed scala aan toepassingen. Daarnaast bieden we deskundige drogers en filters om ervoor te zorgen dat u schone, droge lucht kunt genereren die voldoet aan ISO 8572-1:2010 Klasse 0 gecertificeerde lucht, waar en wanneer u die nodig hebt.
Of u nu iemand nodig heeft om uw systeem te installeren, luchtcompressor onderhoud, een huurcompressor of uw systeem presteert niet zoals u wilt, Ingersoll Rand biedt een scala aan persluchtdiensten om voor u en uw compressor te zorgen. Wij bieden ook revisiediensten aan, waarbij onze deskundige persluchttechnici een economisch duurzaam alternatief bieden voor investeringen in gloednieuwe apparatuur, zodat u uw kosten kunt verlagen. Als u op zoek bent naar een innovatieve manier om uw persluchtsysteem te bewaken, dan is ons Helix Connected Platform de perfecte oplossing voor u. Het biedt u real-time gegevens, bruikbare inzichten en diagnostische rapporten waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw luchtcompressor altijd optimaal functioneert.
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact op met ons servicepunt via het contactformulier.