Kracht Recruitment

facturen@vanuitkracht.nl
6827AV Arnhem
Klik hier voor het telefoonnummer

De beste banen in bouw en techniek

Ons verhaal

Kracht Recruitment

Wij willen een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt vanuit onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’. Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Zo dragen we bij aan de beste arbeidsrelatie die jij je kunt wensen.

Een krachtig verhaal

Onze visie

Wij willen een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt vanuit onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’. Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Zo dragen we bij aan de beste arbeidsrelatie die je je kunt wensen. De kracht van deze filosofie ervaren we dagelijks zelf. Bij Kracht werken intrinsiek gemotiveerde consultants met passie voor hun vak. Wij willen zoveel mogelijk professionals en organisaties dit fenomeen laten ervaren en daarmee een toonaangevende speler worden in de recruitment van technisch personeel. Dit doen we door intensieve en persoonlijke relaties op te bouwen met onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze succesformule is: een krachtig en hecht netwerk, gecombineerd met specialistische kennis van de branche, persoonlijke aandacht en de modernste recruitmenttechnieken.

Onze missie

Voor kandidaten

Wij vergroten de kansen van technisch professionals op de technische arbeidsmarkt. Wij matchen hen met een organisatie die bij ze past en begeleiden hen naar een baan die op hun lijf geschreven is. Wij beloven onze kandidaten een baan waarin hun kwaliteiten, ambities en interesses samenkomen: werken vanuit Kracht. Kracht is dé plek voor technisch talent én voor ervaren, carrièregerichte technisch professionals met de ambitie om de volgende stap te zetten.

Voor opdrachtgevers

Wij leveren onze klanten ambitieuze en gemotiveerde professionals die concreet bijdragen aan hun bedrijfsdoelstellingen. Dit doen we met innovaties op het gebied van recruitment, specialistische kennis van de markt, drive en ondernemerschap. Door onze unieke filosofie 'werken vanuit Kracht' hebben we een grote aantrekkingskracht op technisch talent én ervaren professionals en weten wij hen te vinden en te binden.

Voor kandidaten én opdrachtgevers

Samenwerking met Kracht brengt onze kandidaten én klanten sneller op de juiste plek en zorgt ervoor dat zij hun ambities eerder waar kunnen maken. Wij dagen onszelf elke dag uit om er het beste uit te halen. Dit doen we vol enthousiasme vanuit vier kernwaarden: winnen, ontwikkeling, vriendschap en specialisme.

Zo ga jij van een goede naar een betere baan!

1
Kennismaken

Je hebt een goede baan, maar wil een betere. Dit is het moment om de volgende stap te zetten. Onze experts nemen jouw inzending zorgvuldig in behandeling. Binnen enkele dagen weet jij of je jezelf kandidaat van Kracht mag noemen.

2
Intakegesprek

In een persoonlijk intakegesprek maak je kennis met een consultant van Kracht. Je vertelt over jouw wensen, ambities en dromen. We analyseren wat jij wil en kan en wat jouw mogelijkheden zijn. Daarna komen we samen tot opties.

3
Wij vinden een baan

Je kunt nu even achteroverleunen. Wij doen het werk voor je, want wij zoeken binnen ons grote netwerk naar carrièremogelijkheden die aansluiten op jouw kwaliteiten, wensen en ambities. We houden nauw contact over de voortgang.

4
Je gaat op gesprek

Goed nieuws! Je mag op gesprek bij een potentiële nieuwe werkgever. Wij bereiden je voor op het gesprek, helpen je bij het maken van een gefundeerde keuze en adviseren je over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

5
Aan de slag!

Gefeliciteerd, nu ga je echt ervaren hoe het is om te werken vanuit Kracht. Je treedt in dienst bij de opdrachtgever of start met een dienstverband via Kracht. Maar daar stopt het niet. We houden contact en blijven sparren over jouw ontwikkeling.