Freshtandartsen

Duitslandweg 4
2411 NT Bodegraven
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij
Fresh Tandartsen

Bij Fresh Tandartsen geloven we dat elke medewerker en elke praktijk een eigen verhaal heeft. Gebouwd op expertise, passie en toewijding. Wij staan naast je als het gaat om het belang van de patiënt en wij staan achter een duurzame samenwerking. Samen ontwikkelen, samen groeien en met elkaar bouwen aan de toekomst. Samen. Met aandacht voor de mens.

We hebben meerdere tandartspraktijken en laboratoria in heel Nederland. Ons Service & Expertise Center is gevestigd in Bodegraven.

Werken bij
Fresh-apple

Waarom werken
bij Fresh?

Samen. Met aandacht voor de mens. Dat is waar Fresh voor staat. Elke medewerker is uniek als mens en als professional. De praktijk behoudt haar eigen identiteit wat als prettig wordt ervaren door medewerker én patiënt. Het Service Center faciliteert de praktijk, zodat jij als professional het beste uit jezelf en de praktijk kunt halen.

Ontdek onze vacatures

Werken
in een praktijk

Onze Tandartspraktijken zijn gevestigd door heel Nederland. Binnen deze praktijken wordt tandheelkundige zorg verleend waarbij de patiëntzorg centraal staat. Ben jij die mondzorgprofessional met oog voor kwaliteit en service?

Werken
op het FSC

Vanuit ons Fresh Service Center (FSC), gevestigd in Bodegraven, faciliteren we de praktijken op het gebied van o.a. HR, Inkoop, Finance, Recruitment, Marketing etc. Dit zorgt ervoor dat onze professionals in de praktijken zich volledig kunnen richten op de zorg richting de patiënt

Werken
in een Lab

Onze Tandtechnische Laboratoria zijn gevestigd op een aantal plaatsen binnen Nederland. In deze laboratoria worden o.a. gebitsprotheses, kunstgebitten en implantaten gemaakt. Help jij onze patiŽnten aan een nieuwe glimlach?

Opleiding en stage

Opleiding en stage
bij Fresh?

Volg jij momenteel een tandheelkundige studie of wil jij je omscholen tot een beroep binnen de tandheelkunde? Wij denken graag met je mee! Binnen Fresh hebben we ervaren professionals die jou graag ondersteunen en opleiden binnen de tandheelkunde. We hebben hierin verschillende mogelijkheden zoals interne opleidingen, omscholing en stages.

Ontdek onze vacatures