Medewerker Toezicht en Veiligheid

Waar werk je?

Een Medewerker Toezicht en Veiligheid werkt doorgaans bij een toezichthoudend bedrijf dat mensen op verzoek van een opdrachtgever inzet in bepaalde situaties.

Wat doe je?

De Medewerker Toezicht en Veiligheid wordt ingezet om toezicht te houden bij terreinen, openbare ruimtes, evenementen of gebouwen. Werk in de buitenlucht is dus geen uitzondering. Op verzoek van een leidinggevende zul je soms ook instructies moeten geven en taken moeten verdelen voor een bepaalde opdracht. Tijdens je dienst heb je een scherp oog voor afwijkende zaken en grijp je direct in als zich een situatie voordoet die onwenselijk of gevaarlijk is. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor vragen van het publiek.

Wat moet je kunnen?

Je moet als Medewerker Toezicht en Veiligheid weten wanneer je in moet grijpen en snel kunnen inspelen op een situatie. Omdat je ook te maken krijgt met vragen van het publiek, heb je een representatieve uitstraling en een servicegerichte instelling nodig. Je werkt prima alleen, maar weet ook wanneer je de hulp van anderen moet inschakelen. Je hebt geen probleem met onregelmatige diensten tijdens avonduren en in het weekend.

Als Medewerker Toezicht en Veiligheid draag je je steentje bij aan de veiligheid. Iets voor jou?