Werkplaatsmanager Carrosseriebouw

Waar werk je?

Mogelijke werkgevers van een Werkplaatsmanager Carrosseriebouw houden zich bezig met auto's en autotechniek. Je kunt denken aan schadeherstelbedrijven, carrosseriebouwbedrijven, truckdealers en bedrijven voor personenauto's.

Wat doe je?

Als Werkplaatsmanager Carrosseriebouw bekleed je een leidinggevende functie in de werkplaats. Je verdeelt het werk onder de monteurs en verzorgt de planning. Daarnaast neem je ook een deel van de uitvoering van de werkzaamheden voor je rekening. Dit is vooral het geval bij moeilijkere problemen of klachten die collega's niet of niet alleen kunnen uitvoeren. Als verantwoordelijke voor alle werkzaamheden in de werkplaats voer je ook de functioneringsgesprekken met de medewerkers.

Wat moet je kunnen?

Omdat je als Werkplaatsmanager Carrosseriebouw een leidinggevende functie hebt, zul je moeten beschikken over goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Organiseren, plannen en delegeren kosten je geen enkele moeite. Uiteraard beschik je daarnaast over de benodigde kennis en vaardigheden om je collega's bij te kunnen staan bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Als Werkplaatsmanager Carrosseriebouw heb jij de verantwoordelijkheid voor een werkplaats. Lijkt dat je leuk en kun je de beroepseisen aan? Dan is dit misschien iets voor jou!