Bedrijfsmanager Mobiliteitsbranche

Waar werk je?

Een Bedrijfsmanager Mobiliteitsbranche is werkzaam bij verschillende soorten auto- en vrachtwagenbedrijven, waaronder caravan-, aanhangwagen-, autowas- en autoverhuurbedrijven of tankstations.

Wat doe je?

De Bedrijfsmanager Mobiliteitsbranche zwaait de scepter in de vestiging waar hij/zij werkzaam is. Je bent verantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen en stuurt je team aan om deze te behalen. Ook relatiebeheer en klantenwerving vormen een belangrijk deel van je werkzaamheden. Je houdt de marktontwikkelingen in de gaten en speelt daarop in, uiteraard binnen de lijnen die zijn gesteld door de directie.

Wat moet je kunnen?

De functie van Bedrijfsmanager Mobiliteitsbranche is leidinggevend. Daarbij horen verantwoordelijkheid, een professionele instelling, organisatietalent en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je gaat altijd georganiseerd, resultaatgericht en oplossingsgericht te werk. Je weet jouw medewerkers bovendien te motiveren om hetzelfde te doen. Omdat je commercieel inzicht hebt, ben je in staat de targets moeiteloos te halen. Bij het klantcontact blink je uit in het leveren van persoonlijke service en de beste diensten. Je bent ondernemend en assertief. Omdat je als Bedrijfsmanager Mobiliteitsbranche diverse werkzaamheden onder tijdsdruk zult moeten uitvoeren, wordt er een beroep gedaan op je stressbestendigheid en je vermogen prioriteiten te stellen.

Een managementfunctie in de mobiliteitsbranche is niet voor iedereen weggelegd. Kun jij het beroep van Bedrijfsmanager Mobiliteitsbranche wel aan?

Verwante beroepen

  • Logistiek Supervisor Mobiliteitsbranche