Medewerker Havenlogistiek

Waar werk je?

Als medewerker havenlogistiek werk je bij een havenbedrijf. Dat doe je iin een dynamische en internationale omgeving. Belangrijke schakels in de havenlogistiek zijn de medewerker, de coördinator en de manager havenlogistiek. In deze functies heb je contact met verschillende partijen. Je bent het middelpunt van de verschillende transacties op het gebied van de ladingsadministratie en het transport. Jij zorgt er voor dat alles op alles wordt gezet om het ladingsdossier in orde te maken en het transport vlekkeloos verloopt.

Wat doe je?

Je bent het middelpunt van de verschillende transacties op het gebied van de ladingsadministratie en het transport. Jij zorgt er voor dat alles op alles wordt gezet om het ladingsdossier in orde te maken en het transport vlekkeloos verloopt.Je bent verantwoordelijk om de papierstroom en documentatie in goede banen te leiden. Je staat klanten en chauffeurs te woord en ontvangt van hen de documentatie aan de balie en verwerkt deze. Jij zorgt er voor dat de dossiers voor de betreffende ladingen in orde is.
Hiervoor verwerk je gegevens in het ladingdossier en stel je verschillende documenten op. Als er fouten en problemen ontstaan betreffende het ladingsdossier dan los jij deze op en geef je ze door aan jouw leidinggevende. Belangrijk hierbij is dat jij alle betrokkenen informeert over de status en het verloop van het transport.

Wat moet je kunnen?

Je hebt in dit beroep verschillende werkzaamheden. Enerzijds moet je nauwkeurig de administratie kunnen bijhouden, anderszijds moet je klanten te woord kunnen staan en hun vragen op een juiste manier beantwoorden. Dit betekent dat je over goed communicatieve eigenschappen moet beschikken.

Spreken de werkzaamheden van Medewerker Havenlogistiek je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!