Eerste Medewerker fastservice

Waar werk je?

Als eerste medewerker fastservice werk je bij een fastservicebedrijf. Hierbij kun je denken aan cafetaria’s, ijssalons, koffiezaken en tearooms, broodjeszaken, lunchrooms, fastfoodrestaurants, buffetrestaurants, bedrijfskantines en strandpaviljoens, bake-off bedrijven, pannenkoekenrestaurants en pizza-afhaal- en bezorgbedrijven.

Wat doe je?

Als eerste medewerker fastservice geef je leiding aan een kleine groep medewerkers.
Je bent iemand die altijd het overzicht heeft, kan controleren, corrigeren en delegeren, maar je zorgt ook voor een goede werksfeer op de werkvloer. Jij kunt mensen aansturen en hen uitleggen wat er van hen wordt verwacht. Ook vind je het een uitdaging om bestaande werkprocessen en het assortiment te verbeteren of te vernieuwen. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en opslag van de goederen en grondstoffen die worden geleverd.

Wat moet je kunnen?

Om jouw taak goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je goed kunt werken in teamverband. Je bent servicegericht en houd graag rekening met de wensen van de gasten. Jij gaat voor resultaat en je vindt het belangrijk om je werk goed uit te voeren.
Hierbij werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je bent stressbestendig en je bent bereid om je extra in te zetten als het druk is. Je vindt het niet erg om op wisselende tijden te werken. Daarnaast is een commerciële kijk op zaken belangrijk, je wilt namelijk bijdragen aan een goede omzet van het bedrijf.

Spreken de werkzaamheden van Eerste Medewerker Fastservice je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!