Reiniger na calamiteiten

Waar werk je?

Als reiniger na calamiteiten werk je bij bedrijven die actief zijn in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Je werkt bij schoonmaakbedrijven die zich richten op reinigings- en herstelwerkzaamheden na brand-, water- of stormschade. Je werkt op verschillende locaties, zowel binnen als buiten.

Wat doe je?

Je werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard. Op basis van een schoonmaakprogramma maak je onder andere interieurs en inventaris schoon bij diverse instellingen. Voor de schoonmaakwerkzaamheden gebruik je verschillende materialen, middelen, gereedschap en apparatuur. Indien van toepassing maak je een inschatting over het al dan niet schoonmaken van ruimtes en houdt rekening en gaat adequaat om met de met de aanwezigheid van gebruikers van het pand. Eenvoudige problemen die zich tijdens het werk voordoen los je zelf op. Complexere problemen meld je aan jouw leidinggevende.

Wat moet je kunnen?

Je bent het visitekaartje van het bedrijf waar je voor werkt. Een representatieve instelling is dus belangrijk. Verder kun je goed samenwerken, communiceren en rekening houden met de wensen van de opdrachtgever en gevoelens van de gedupeerde. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed onder tijdsdruk en zware omstandigheden werken.

Spreken de werkzaamheden van Reiniger na Calamiteiten je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!