Meewerkend voorman watersportindustrie

Waar werk je?

Als meewerkend voorman watersportindustrie werk je bij bedrijven die actief zijn werkzaam in de watersportindustrie, in zowel bouw, jachthavens, reparatie en onderhoud, jachtmakelaardij, detailhandel en vaarscholen. In de watersport bestaan verschillende seizoenen en de werkzaamheden zijn daar vaak aan verbonden. In het voorjaar worden bijvoorbeeld de schepen te water gelaten en in de winter ligt het accent meer op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Wat doe je?

Tijdens je werkzaamheden signaleer je defecten aan jachten en voer je reparaties uit. Je maakt constructiedelen van kunststof, hout en metaal. Hierbij maak je gebruik van schetsen, die je van de leverancier hebt gekregen. Jij controleer of de constructiedelen goed zijn aangebracht. Je repareert en verricht onderhoudt aan onder andere verwarmingen, water- en gasvoorzieningen, navigatie en hydraulische systemen in jachten.

Naast technische werkzaamheden doe jij ook voorstellen voor begrotingen en jaarplannen voor jouw team aan je leidinggevende. Je hebt contact met leveranciers over de middelen en materialen die gebruikt worden. Hierbij beoordeel je offertes en leveringscondities. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en/of vakantiekrachten. Ook voer je functioneringsgesprekken en bespreek je de doorgroeimogelijkheden van een medewerker. Wanneer een order binnenkomt van een klant, zorg jij voor de verdere afhandeling hiervan. Je zorgt dat er genoeg personeel beschikbaar is. Hiervoor maak je een planning met de daarbij horende calculaties voor de in te zetten materialen.

Wat moet je kunnen?

Als meewerkend voorman watersportindustie stuur je een klein team aan. Dit betekent dat je goed moet kunnen samenwerken en vooral goed moet kunnen leidinggeven. Je hebt een klantvriendelijke houding en je communiceert op een correcte en duidelijke manier met klanten. In deze functie is het belangrijk dat je goed kunt organiseren. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de planning. Je werkt nauwkeurig en je ziet erop toe dat jouw team de werkzaamheden netjes uitvoert.

Spreken de werkzaamheden van Meewerkend Voorman Watersportindustrie je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!