Coach Approach

Schellingwouderdijk 235
1023NG amsterdam
Coach Approach

Katja le Clercq

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland
Vakgebieden:
sollicitatietraining, loopbaancoaching

Hoe gelukkig ben jij in je werk?

Stelt dat jij ontdekt dat werk het ideale domein is om je volledige potentieel aan talenten en vaardigheden te ontwikkelen? Wat doe je dan anders?

In een coachingstraject ga ik samen met jou op zoek naar je interesses, waarden, sterktes, vaardigheden en dromen. Wat vind je belangrijk? Waar word je blij van? Waar ben je goed in?

We kijken samen op welke manier je jouw potentieel kunt benutten op je huidige werkplek, of we gebruiken deze inzichten om een volgende stap voor te bereiden.

We kijken ook naar jouw huidige werkgever: waar staat ze voor, wat heeft deze nu nodig? welke kansen biedt ze? We nodigen je uit om ook te kijken naar de waarde van de werkrelatie.

Dit kan zowel pro-actief, als je het idee hebt dat je vast zit als bij een niet zelfgekozen verandering in het carrièrepad.

Ik heb een grote gereedschapskist aan methodieken en oefeningen, die in lijn met jouw behoeften en leerstijl worden ingezet.

We trekken er altijd op uit: ik haal je op in mijn brandweerbus en ik neem je mee naar een inspirerende plek waar je echt tot jezelf kunt komen.

Neem contact op met de coach