Ietje Deutz

v.langeveldstraat 27
6521 MH Nijmegen
Ietje Deutz

Ietje Deutz

Regio's:
Limburg, Gelderland
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, re-integratie, psychologisch advies, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze, arbodiensten

'Kom optimaal tot je recht'

Mijn naam is Ietje Deutz. Ik ben zowel coach als counselor. Ik ben breed opgeleid en heb een werkervaring van ruim 20 jaar bij verschillende ROC's als coach, trainer, projectbegeleider, trajectbegeleider en cursusdocent. Met name op het gebied van loopbaancoaching bouwde ik veel expertise op. Ik werkte zowel in groepsverband als individueel.

Mijn begeleiding is gericht op bewustwording van innerlijke kracht, van kwaliteiten, vaardigheden en omstandigheden, van hindernissen én mogelijkheden. Deze bewustwording geeft je het zelfvertrouwen om energiek en weloverwogen sturing en vorm te geven aan je leven en je werk.

Ik werk met verbindende communicatie: zorgvuldig waarnemen hoe het met onszelf en de ander gaat. Uiten wat in je leeft, integer en helder en de ander de ruimte geven om hetzelfde te doen.
Ik stem af op de behoefte die op dat moment leeft bij mijn cliënt.

Mindfulness loopt als een rode draad door mijn werk: op een aandachtige manier omgaan en léren omgaan met dat wat zich aandient in het leven van alledag.

Neem contact op met de coach