Studie en loopbaanadvies Roermond


Gemma Sanders studiekeuze en loopbaanadviseur

Regio's:
Limburg
Vakgebieden:
studiekeuze, loopbaancoaching, beroepskeuze

Waar ben jij goed ? Wat vind je leuk om te doen ? Waar liggen jouw talenten ? Hoe zien jouw toekomstdromen er uit ? Wanneer je antwoord kunt geven op deze vragen, zal dit je helpen bij het maken van een goede keuze voor een nieuwe opleiding of vervolgstudie.

Heb je hierbij hulp nodig, dan wil ik jou daar graag bij ondersteunen. Misschien heb je al enig idee, maar twijfel je nog over je definitieve studiekeuze. Het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt waar je moet beginnen.
Een oriŽnterend studiekeuze-gesprek kan je al een heel eind op weg helpen. Een dergelijk gesprek is bedoeld om kennis te maken en is vooral informerend en adviserend.
Een uitgebreider studie en beroepskeuze-onderzoek is ook mogelijk. Aan de hand van vragenlijsten/testen in combinatie met gesprekken worden jouw mogelijkheden dan verder onderzocht.

Met wie krijg je te maken ? Ik ben Gemma Sanders en ben al ruim 25 jaar werkzaam als studie en loopbaanadviseur, waarvan 12 jaar binnen het MBO onderwijs. Verder heb ik gewerkt binnen arbeidsvoorziening en in het particuliere beroepskeuzewerk en sta ingeschreven in het Register voor BeroepskeuzeAdviseurs.

Neem contact op met de coach