Natuurlijke loopbaancoaching voor volwassenen.


Jannette Haverslag-Pekkeriet

Regio's:
Utrecht, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Drenthe
Vakgebieden:
ziekteverzuim, sollicitatietraining, re-integratie, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze

Je bent als volwassene op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alle wegen liggen open en we kunnen nieuwsgierig gaan onderzoeken wat het beste bij jou past. Met gesprekken, test en opdrachten, vinden we antwoorden en de richting naar jouw nieuwe uitdaging. We werken aan jouw geluk.

Met plezier help ik jou bij het (her)ontdekken van je missie en het in beeld brengen van onder andere je natuurlijke kwaliteiten en verdere groei. Na het loopbaantraject weet je van jezelf “wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik”. Vervolgens kun je een duidelijk loopbaanpad en/of leertraject bewandelen.

Ik onderscheid me van andere loopbaancoaches door loopbaancoaching, als jij dat wilt, te combineren met wandelen. De natuur biedt iets wat in het dagelijks leven vaak ontbreekt: rust, stilte, ruimte, inspiratie en energie. Voor veel mensen werkt dat goed. Tijdens het gesprek loop je naast elkaar zodat je elkaar niet altijd aan hoeft te kijken. De linker en rechter hersenhelft wordt door de beweging gestimuleerd. De ervaring van deelnemers is dat antwoorden tijdens het wandelen in hun op komen die ze thuis tijdens het maken van de vooropdrachten nog niet bedacht hadden. De wandelingen vinden plaats naast de praktijk in de prachtige omgeving van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

Klanten ervaren mijn adviesstijl als persoonlijk, gelijkwaardig en vrij van oordelen. Ze waarderen dat ik goed kan luisteren, doorvragen, de creativiteit en het maatwerk.

Als gecertificeerd loopbaan professional ben ik ingeschreven bij de Stir. (keurmerk voor professioneel begeleiden).

Mijn motto is: “kom uit de knop en ontplooi-jezelf”.

Waarom nog wachten? Neem contact met me op om helemaal vrijblijvend te komen kennismaken. Telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Ik ben ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Neem contact op met de coach