Loopbaanlink

Graaf van Rechterenweg 51
6861 VE Oosterbeek
Loopbaanlink

Inge van Bolhuis

Regio's:
Overijssel, Gelderland, Flevoland
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, personeelswerving, outplacement, loopbaancoaching, freelance-ZZP, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
NOLOC, Blik op Werk

Ik vind het het allerbelangrijkste dat mensen leren om zichzelf te worden. Als jij jezelf durft te zijn is het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken in studie en beroep. Ik coach op studie- en werkgeluk. Op dit moment en voor de toekomst. Ontdekken wie je bent, waar je al goed in bent, waar je nog beter in wilt worden en waar je je vooral niet mee wilt bemoeien. Waar wordt jij blij en minder blij van. Zo kom je erachter wat voor jou de passende werksoort en werkomgeving is en welke opleiding daar dan bij past. We kijken wat er goed in jouw leven past, want je hebt meer te doen dan werken en studeren alleen. Maatwerk staat centraal in mijn aanpak;wat heb jij nog nodig om je doelen te bereiken en hoe en bij wie kun je dat gaan halen. Dat maatwerk geldt ook voor de methodes waarmee ik werk. Soms past het beter om tegenover elkaar aan tafel te zitten, soms past het beter om buiten in de natuur, tijdens een wandeling (waarbij Jente, de labrador graag mee wil) stappen te zetten. Soms ook is het juist handig om eens te gaan uitproberen; een dag meelopen bij een opleiding of met een beroepsbeoefenaar. De nadruk ligt op samen of beter gezegd op jou. Jij weet het beste wat bij je past, ik help je alleen zo hier en daar om je blik te verbreden en je weer naar je doel en randvoorwaarden (door jou bepaald natuurlijk) terug te brengen.

Tips & advies

Als je kennis wilt maken kan dat natuurlijk altijd. Dan kunnen we kijken of er een "klik" is, wat er eventueel bij je past en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Neem contact op met de coach