Stip op de horizon coaching


Herma Wichman

Regio's:
Utrecht, Overijssel, Gelderland, Flevoland
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze

Stip op de horizon coaching coacht en begeleidt in het onderwijs. Ons motto is: If you can dream it, you can do it.

1. In onze individuele coachingstrajecten staat het ontdekken en bereiken van je persoonlijke stip op de horizon centraal. Hoe kun je een zinvolle betekenis aan je leven en werk geven? Waar ga je voor en waar sta je voor? Hoe kun je dit inbedden in de organisatie waar je werkt? Zo krijgen we samen helder waar je naar toe wilt. Daarna kijken we stap voor stap wie en wat je nodig hebt om je wensen, dromen en ideeën te realiseren.

2. Mentoren, docenten en stagebegeleiders begeleiden we onder de titel “De switch naar intrinsieke motivatie”. Het programma bestaat uit drie pijlers: bijeenkomsten, individuele coaching en intervisie. De opbrengst van het programma is:
* Groeiend zelfvertrouwen en intrinsieke motivatie voor de scholier of student
* Invulling van je rol als mentor en docent op een wijze die goed bij jezelf past + tijdwinst + meer voldoening

3. We begeleiden veranderingsprocessen in het onderwijs in samenwerking met teamleiders, docenten, mentoren en directie.

Tips & advies

Er is vaak veel meer mogelijk dan we in eerste instantie denken. Van nature zien we vaak de beren en de leeuwen op de weg. We willen weten waar we aan toe zijn. De bestaande situatie houden we daardoor vaak in stand, ook al willen we graag iets anders. Wij helpen je graag op weg om een helder doel te krijgen en dat vervolgens stap voor stap te realiseren.

Neem contact op met de coach