Praktijk Groenendijk


Renée Groenendijk

Regio's:
Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland, Online
Vakgebieden:
studiekeuze, re-integratie, psychologisch advies, loopbaancoaching, beroepskeuze

Na het behalen van de Lerarenopleiding Omgangskunde en Gezondheidskunde heb ik ruim 30 jaar gewerkt in het Beroeps-en Volwassenenonderwijs in de regio Amsterdam.

Ik heb gedurende deze tijd diverse rollen vervuld als: docent, mentor/studieloopbaanbegeleider, stagebegeleider, stage-coördinator, intaker, intake-coördinator, afdelings-coördinator, plus-coach, schoolopleider en zorg coördinator.

Dit heb ik met veel plezier en passie gedaan. Gaandeweg de jaren merkte ik dat ik nog meer behoefte kreeg om me meer te verdiepen in mijzelf en de ander om meer inzicht te krijgen in de innerlijke mens en het waarneembare gedrag. De daartoe door mij gevolgde opleiding voor Integratieve Psychotherapie sloot uitstekend bij dit doel aan.

Al mijn kennis en ervaring maken dat ik innerlijk een “rijker” mens ben geworden en mij bewust ben van de keuzemogelijkheden die je zelf kunt creëren om je persoonlijke doel te bereiken. Zo heb ik anderen op weg kunnen helpen tijdens hun eigen ontdekkingsreis. Tegenwoordig heb ik mijn eigen praktijk aan huis als zzp-er voor Coaching, Training en Therapie gevestigd in Amstelveen.

Mensen beschrijven mij als een serieus, geïnteresseerd, onderzoekend, humoristisch, sportief, hulpvaardig en oplossingsgericht persoon.

Mijn doelgroep is iedereen vanaf 18 jaar die behoefte heeft aan advies, ondersteuning of begeleiding op het gebied van Studie, Loopbaan of Persoonlijke ontwikkeling.

Graag ga ik met je in gesprek ( fysiek of online) om samen te achterhalen welke behoeftes en wensen je hebt en hoe ik je hierin kan ondersteunen met een persoonlijk traject: “ACTIE op maat, op weg naar balans”.
Kijk voor meer informatie op mijn website.
Je bent welkom.

Renée Groenendijk
[stuur een e-mail]
[klik hier voor het telefoonnummer]

Neem contact op met de coach