Eline Sluys Coaching & Training


Eline Sluys

Regio's:
Overijssel, Gelderland
Vakgebieden:
sollicitatietraining, loopbaancoaching

Als coach en trainer help ik introverte mensen hun zichtbaarheid te vergroten op een manier die bij ze past.

Het vooruitzicht dat zij zich moeten profileren (bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek) roept bij introverte personen vaak extra veel spanning op. Dat is goed te verklaren. Als introvert luister je liever dan dat je praat, heb je tijd nodig om ideeŽn en oplossingen in je op te laten komen en sta je niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Dat zijn op het eerste gezicht geen karaktertrekken die je van pas komen als je je moet profileren. Dat zijn immers bij uitstek situaties waarin de schijnwerpers op jou gericht zijn, waarin mensen van je verwachten dat je makkelijk praat en snel onder druk kunt reageren.

Veel introverten hebben dan ook de overtuiging ontwikkeld dat zij zichzelf niet kunnen verkopen. Het probleem is dat zij denken dat zij zich op een extraverte manier moet profileren om een goede indruk te maken. Niets is minder waar. Als introvert ben je prima in staat om overtuigend duidelijk te maken waar je kwaliteiten liggen op je eigen weloverwogen, bedachtzame wijze.

Mijn coaching en training zijn erop gericht om je te helpen ontdekken hoe krachtig en waardevol je introverte eigenschappen zijn. Ook help ik je de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om je overtuigend te presenteren en profileren. Alle belemmeringen die jij ervaart, heb ik aan den lijve ondervonden want ik ben zelf introvert. Als ervaringsdeskundige weet ik daarom welke tips niet werken voor een introvert en welke wel. Ik bied zowel individuele coachingsstrajecten als groepstrainingen, waaronder de trainingen Zichtbaar Zonder Stress en Succesvol solliciteren.

Ik ben geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Ik geef al jarenlang trainingen in het hoger onderwijs over onder andere presenteren en solliciteren. Mijn expertise op het gebied van communicatieve vaardigheden en op het vlak van introversie combineer ik in mijn eigen praktijk. Het is mijn missie om zo veel mogelijk introverte mensen te helpen om effectiever te communiceren en zo hun zichtbaarheid te vergroten. Dat is een van de redenen dat ik het boek Succesvol solliciteren voor introverte mensen heb geschreven.

Neem contact op met de coach