Adviesbureau Koers


Margo de Vries

Regio's:
Utrecht, Overijssel, Groningen, Gelderland, Friesland, Flevoland, Drenthe
Vakgebieden:
studiekeuze, psychologisch advies, loopbaancoaching, beroepskeuze, assessment

Adviesbureau Koers is het gespecialiseerde psychologisch adviesbureau in Noord- en Midden-Nederland op het gebied van studie- en beroepskeuze, psychologisch onderzoek en loopbaanvragen. Er zijn vestigingen te Amersfoort, Groningen, Leeuwarden en Zwolle.

In 2004 is Adviesbureau Koers opgericht door Margo de Vries. Zij studeerde af als arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft haar sporen verdiend in jarenlang onderzoek, advisering en begeleiding op het gebied van loopbaan, studiekeuze en personeelsontwikkeling. Margo staat geregistreerd als Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie; als loopbaanadviseur is zij aangesloten bij het Register Beroepskeuzeadviseurs, het CMI en het NOLOC. Deze registraties bieden een kwaliteitswaarborg voor professionele dienstverlening.

Bij ons bureau zijn drie psychologen werkzaam. Zij werken verdeeld over de verschillende locaties. Daarnaast maakt het bureau gebruik van een team van deskundigen op het gebied van testdiagnostiek dat zich bezig houdt met de testafname.
Samen zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening wordt gerealiseerd op de manier waar we als bedrijf voor staan: Het op zorgvuldige en betrokken wijze leveren van maatwerk en kwaliteit.

Vragen die wij vaak voorbij zien komen, zijn:
• Ik weet helemaal niet wat ik later wil worden
• Ik ben begonnen met een opleiding maar ik loop vast en weet nu niet hoe verder
• Ik heb al wel een studie op het oog maar ik aarzel of dit voor mij de juiste studie is
• Ik weet niet of een MBO of een HBO-studie het beste bij mij past
• Ik wil als werkende graag een gefundeerde keuze voor een opleiding maken
• Ik heb een bepaalde beperking (bijv. PDD-NOS, ADHD, enz) en wil graag weten wat dit betekent voor mijn studiekeuze.

Herken jij je in één van deze vragen? Of heb je een andere vraag op het gebied van studiekeuze, psychologisch advies of loopbaan? Neem dan contact met ons op via: [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]

Neem contact op met de coach