Compas Loopbaanadvies & coaching


Simon Compagnie

Regio's:
Flevoland
Vakgebieden:
sollicitatietraining, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze

Het zal je maar gebeuren!
Eerst ben je nog lekker aan het werk. Je hebt een leuke baan en je loopbaan ziet er tot nu toe prachtig uit... Maar gaandeweg merk je dat het werk minder leuke kanten heeft. Af en toe ga je zelfs met tegenzin naar je werk. En dan komt er een moment dat je je gaat afvragen: vind ik mijn werk eigenlijk nog wel leuk?!
Of je krijgt te horen dat je je baan binnenkort kwijtraakt. En dan moet je ineens solliciteren. Maar hoe dat je dat tegenwoordig?!
Misschien sta je aan het begin van je loopbaan en weet je nog helemaal niet wat je leuk vindt en waar je kwaliteiten liggen.

Herkenbaar?! Dan is het nu de tijd om stappen te ondernemen! En ik help je daar graag bij.

Ik ben Simon Compagnie, loopbaancoach in Lelystad.
Ik leer je naar jezelf te kijken, wie je bent en waar je passie, je drijfveren en je talenten liggen. Van daar uit leer ik je op zoek te gaan naar die studie/opleiding/baan die jou werkelijk op het lijf is geschreven.

Door een goede match te maken tussen jouw persoon en je loopbaan krijg je enorm veel energie, werkplezier én een gezonde balans in je leven!

Wat maakt mij uniek?
Ik kan mijzelf goed in jou verplaatsen. Ik ben toegankelijk, betrouwbaar, rustig en integer. Ik leg gemakkelijk contact met je, ben verbindend, behulpzaam en sociaal. Ik kan mij ook goed inleven in wat jou beweegt en hierop effectief reflecteren.
Ik ben in staat om jouw dromen te vertalen naar haalbare doelen!

Ik ben aangesloten (pre-accreditatie) bij de beroepsverenigingen Noloc en NOBCO.

Neem contact op met de coach