BLNQ - Maak het verschil met talent

Berlicumseweg 10
5248NT Rosmalen
BLNQ - Maak het verschil met talent

Isabel Buijel

Regio's:
Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht
Vakgebieden:
assessment, loopbaancoaching

Talenten: Oorspronkelijk, Energiek, Aandachtig

BLNQ-t uit in: Bij de hand nemen zonder het over te nemen.

Ervaring: Sinds 1998 werkzaam als assessor en adviseur in de zakelijke dienstverlening.

Met veel voldoening begeleid ik inmiddels al 18 jaar mensen en organisaties. Het doorgronden en begrijpen van andere mensen en ze verder brengen, blijft voor mij het meest boeiende wat er is. Het goed inschatten en aanvoelen van mensen en situaties zat als kind al in mijn genen; in ons grote, turbulente gezin trad ik standaard als bemiddelaar en helper op.
  • Ik vind het belangrijk te blijven leren en uit mijn comfortzone te stappen. En dat daarmee ook aan de ander te vragen en daartoe uit te nodigen. Opgeven is voor mij geen optie. Daarom vind en raak ik de kern van de ander. Zo breng ik mensen in beweging. Met warmte en betrokkenheid ben ik respectvol confronterend. Ik ga daarbij vooral praktisch en intuļtief te werk.
  • Ik besef dat er in verandering drempels te overwinnen zijn. Ik weet ook dat het daarna beter en leuker wordt. Vanuit deze diepe overtuiging daag ik de ander uit om echt in de spiegel te kijken, te onderzoeken of zijn werk en leven kloppen en verantwoordelijkheid te nemen. Dit groeiproces met de ander aangaan, ervaar ik elke keer weer als een groot voorrecht en plezier.

Neem contact op met de coach