Samen Loopbaanmanagement

Bevelandseweg 76
1703 AX Heerhugowaard
Samen Loopbaanmanagement

Ester Leibbrand

Regio's:
Noord-Holland
Vakgebieden:
ziekteverzuim, studiekeuze, sollicitatietraining, re-integratie, outplacement, loopbaancoaching, beroepskeuze, assessment
Certificaten:
Blik op Werk, NOLOC

Wat kan SAMEN voor jou betekenen?
Wij zeggen: kiezen voor een loopbaan of nieuwe studie is spannend. Spannend, omdat je nog geen beeld hebt van je toekomstige baan, niet weet waar je kwaliteiten liggen. Wellicht vind je het lastig om te kiezen, want kiezen betekent ook nee zeggen tegen al die andere leuke mogelijkheden. Hoe maak je nu je loopbaan wat meer transparant? Hoe laat je ruimte voor andere leuke en belangrijke dingen in je leven? Hoe weet je dat deze keuze voor later nu bij je past, en andersom? Om deze redenen staat SAMEN letterlijk voor samen je kansen zichtbaar maken, zodat jij vol vertrouwen de sprong durft te wagen.

SAMEN is een kleinschalig bureau en jij bent onze belangrijkste klant. Jouw doel is onze opdracht en je herkent ons aan onze warme persoonlijke aandacht, originaliteit en ervaring. Daarin zijn we wezenlijk anders dan veel andere bureaus. Onze individuele aanpak levert prettige maatwerktrajecten op, omdat er niemand is zoals jij. Persoonlijk, met heldere doelen en afspraken.

Wij zijn absolute professionals op het gebied van competenties in beeld brengen en het geven van passende studiekeuze- en loopbaanadvies. Ons bedrijf is houder van Blik op Werk en alle coaches zijn Noloc erkend.

Zin om de sprong te wagen? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We ontmoeten je graag!

Neem contact op met de coach